Friday, 11 November 2011

gela melaa ^^

  Hello! Wassup wassup! Hehe. Harini hip hop sikit pulak. Kihkih. Okay. Nak dijadikan cerita.. baiti nak cerita sikit la pasal hari Sembelihan tu. haha. kalau macam kat SMJ diorang sembelih burung puyuh ja. But at SMC diorang sembelih ayam! Okay. Normal la tu kan? hehe. baiti teringin nak sembelih waktu tu. tapi.... Hmm. tetiba ada prolem pulak. Satu keja pun baiti tak buat. haha. But at the end of the day.. i had to pick up the rubbish around. Bad news for me. ;( but it okay. kutip sampah itu amalan yg mulia right? hehe. baiti terima sebab memang padan  lah sbb baiti tak buat apa langsung masa diorang semua kalut dok sembelih,potong yaam,cabut bulu ayam and many more lah kan? haha. okay. meh kita sama sama tengok sedikit gambar yg berjaya diambil hari tu.


  Hello! Wassup wassup! Hehe. Harini hip hop sikit pulak. Kihkih. Okay. Nak dijadikan cerita.. baiti nak cerita sikit la pasal hari Sembelihan tu. haha. kalau macam kat SMJ diorang sembelih burung puyuh ja. But at SMC diorang sembelih ayam! Okay. Normal la tu kan? hehe. baiti teringin nak sembelih waktu tu. tapi.... Hmm. tetiba ada prolem pulak. Satu keja pun baiti tak buat. haha. But at the end of the day.. i had to pick up the rubbish around. Bad news for me. ;( but it okay. kutip sampah itu amalan yg mulia right? hehe. baiti terima sebab memang padan  lah sbb baiti tak buat apa langsung masa diorang semua kalut dok sembelih,potong yaam,cabut bulu ayam and many more lah kan? haha. okay. meh kita sama sama tengok sedikit gambar yg berjaya diambil hari tu.

  Hello! Wassup wassup! Hehe. Harini hip hop sikit pulak. Kihkih. Okay. Nak dijadikan cerita.. baiti nak cerita sikit la pasal hari Sembelihan tu. haha. kalau macam kat SMJ diorang sembelih burung puyuh ja. But at SMC diorang sembelih ayam! Okay. Normal la tu kan? hehe. baiti teringin nak sembelih waktu tu. tapi.... Hmm. tetiba ada prolem pulak. Satu keja pun baiti tak buat. haha. But at the end of the day.. i had to pick up the rubbish around. Bad news for me. ;( but it okay. kutip sampah itu amalan yg mulia right? hehe. baiti terima sebab memang padan  lah sbb baiti tak buat apa langsung masa diorang semua kalut dok sembelih,potong yaam,cabut bulu ayam and many more lah kan? haha. okay. meh kita sama sama tengok sedikit gambar yg berjaya diambil hari tu.

  Hello! Wassup wassup! Hehe. Harini hip hop sikit pulak. Kihkih. Okay. Nak dijadikan cerita.. baiti nak cerita sikit la pasal hari Sembelihan tu. haha. kalau macam kat SMJ diorang sembelih burung puyuh ja. But at SMC diorang sembelih ayam! Okay. Normal la tu kan? hehe. baiti teringin nak sembelih waktu tu. tapi.... Hmm. tetiba ada prolem pulak. Satu keja pun baiti tak buat. haha. But at the end of the day.. i had to pick up the rubbish around. Bad news for me. ;( but it okay. kutip sampah itu amalan yg mulia right? hehe. baiti terima sebab memang padan  lah sbb baiti tak buat apa langsung masa diorang semua kalut dok sembelih,potong yaam,cabut bulu ayam and many more lah kan? haha. okay. meh kita sama sama tengok sedikit gambar yg berjaya diambil hari tu.

  Hello! Wassup wassup! Hehe. Harini hip hop sikit pulak. Kihkih. Okay. Nak dijadikan cerita.. baiti nak cerita sikit la pasal hari Sembelihan tu. haha. kalau macam kat SMJ diorang sembelih burung puyuh ja. But at SMC diorang sembelih ayam! Okay. Normal la tu kan? hehe. baiti teringin nak sembelih waktu tu. tapi.... Hmm. tetiba ada prolem pulak. Satu keja pun baiti tak buat. haha. But at the end of the day.. i had to pick up the rubbish around. Bad news for me. ;( but it okay. kutip sampah itu amalan yg mulia right? hehe. baiti terima sebab memang padan  lah sbb baiti tak buat apa langsung masa diorang semua kalut dok sembelih,potong yaam,cabut bulu ayam and many more lah kan? haha. okay. meh kita sama sama tengok sedikit gambar yg berjaya diambil hari tu.

  Hello! Wassup wassup! Hehe. Harini hip hop sikit pulak. Kihkih. Okay. Nak dijadikan cerita.. baiti nak cerita sikit la pasal hari Sembelihan tu. haha. kalau macam kat SMJ diorang sembelih burung puyuh ja. But at SMC diorang sembelih ayam! Okay. Normal la tu kan? hehe. baiti teringin nak sembelih waktu tu. tapi.... Hmm. tetiba ada prolem pulak. Satu keja pun baiti tak buat. haha. But at the end of the day.. i had to pick up the rubbish around. Bad news for me. ;( but it okay. kutip sampah itu amalan yg mulia right? hehe. baiti terima sebab memang padan  lah sbb baiti tak buat apa langsung masa diorang semua kalut dok sembelih,potong yaam,cabut bulu ayam and many more lah kan? haha. okay. meh kita sama sama tengok sedikit gambar yg berjaya diambil hari tu.

No comments:

Post a Comment